Webinar: Vytas AI LIVE

| 🗓️ Inspelat: 13 mars |

Nu lanserar vi Vytas AI LIVE. En AI-driven tillgänglig och GDPR-säker lösning för live-transkribering!

Är du redo att uppleva framtidens kommunikation? Då ska du delta i den officiella lanseringen av Vytas AI LIVE, en ny funktion i Quickchannels tjänsteutbud, som möjliggör live-transkribering med hjälp av artificiell intelligens. En banbrytande funktion som kommer omdefiniera hur vi arbetar med liveproduktion.

Framtidens kommunikation är tillgänglig för alla

Vytas AI är inte bara en produkt; det är en revolution inom digital kommunikation. Livevideo är idag inte fullt tillgänglig för personer med hörselnedsättning, och manuell textning av direktsändningar är både kostsam och resurskrävande för myndigheter, regioner och kommuner idag. Vår nya lösning adresserar denna brist genom att erbjuda Vytas AI LIVE som är en kostnadseffektiv och tillgänglig lösning för live-transkribering.

Under detta webinar kommer vi:

  • Demonstrera Vytas AI LIVE i realtid: Se hur vår plattform transkriberar tal till text i realtid, vilket gör kommunikationen mer inkluderande och tillgänglig för alla.
  • Utforska användningsfall och träffa experter på tillgänglighet: Vi tittar närmre på hur Vytas AI LIVE förbättrar engagemang, tillgänglighet och effektivitet i din videokommunikation och snackar med experter på Tillgänglighet om vad som egentligen gäller med det nya tillgänglighets-direktivet som kommer i juli 2025.
  • Svara på dina frågor: Efter presentationen håller vi en live Q&A-session där vårt team svarar på dina frågor om Vytas AI LIVE och dess möjligheter.

För vem?

Ett måste för dig som är kommunikatör, IT-specialist och för dig som är intresserad av att ligga i framkant med teknologi som förändrar hur vi kommunicerar.

Anmälan:

Registrera dig helt kostnadsfritt, genom att fylla i formuläret på denna sida. Så skickar vi ut länken till inspelningen

Möt Vytautas Liuolia, arkitekten bakom Vytas  AI LIVE

Möt Vytautas Liuolia, arkitekten bakom Vytas AI LIVE

Ta chansen att ställa frågor till Vytautas Liuolia, arkitekten bakom Vytas AI LIVE, som också fått ge sitt namn till tjänsten.

Möt Leszek Skorczyński, WCAG certifierad expert

Möt Leszek Skorczyński, WCAG certifierad expert

Möt Kim Eklöf, Tillgänglighetsexpert på Populate

Möt Kim Eklöf, Tillgänglighetsexpert på Populate

Tillgänglig videos grundare Kim Eklöf svarar på frågor och tittar närmre på vad det nya utökade Tilllgänglighets-direktivet som börjar gälla från juni 2025 innebär för dig.